13 Σεπ 2011

Διαδικτυακό Ενημερωτικό site-Ραδιόφωνο για όλες τις αναπηρίες


Το Διαδικτυακό ραδιόφωνο www.ameagreek.gr είναι το διαδικτυακό ‘στέκι’ που αναφέρεται σε ΟΛΕΣ τις αναπηρίες. Είναι το ‘στέκι’ που ακούγοντας καλή μουσική ενημερώνεσαι για ότι νέο υπάρχει στον χώρο των αναπήρων. 
‘Έχοντας ‘στήσει’ έναν ξεχωριστό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό www.ameagreek.gr με ποιοτική μουσική όλο το 24ωρο και μέλη όλους τους συλλόγους ΑΜΕΑ της ελληνικής επικρατείας, δίνουμε τη δυνατότητα να ‘ακουστεί’ η φωνή και το μήνυμα των ανθρώπων με αναπηρία παγκόσμια, αφού οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας βρίσκονται παντού ανά τον πλανήτη, ενώ μέσω του Internet είναι γνωστό ότι καταργούνται τα όποια σύνορα με το πάτημα ενός απλού κουμπιού και έναν απλό προγραμματισμό.’ 
Επίσης εκτός από ψυχαγωγικό είναι και ενημερωτικό παρέχοντας δωρεάν νομικές συμβουλές, νομοσχέδια , πληροφορίες για τις εφημερίες φαρμακείων, εφημερεύοντα νοσοκομεία, συνοδούς / οδηγούς για τις εξόδους σας, καθώς επίσης και συνέδρια / ημερίδες / εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και ότι άλλο αναφέρεται σε Α.Μ.Ε.Α. Το υπουργείο υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης το έχει περιλάβει στο site του αναγνωρίζοντας το έργο που έχει προσφερθεί στο χώρο των ατόμων με αναπηρίες.

Δ/νση: Νέας Ελβετίας 13, Βύρωνας τηλ: 210 7640870/6974644003 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...