9 Δεκ 2011

SmileConcert

Αξέχαστες στιγμές υποσχέθηκαν να χαρίσουν στο κοινό οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες και οι συντελεστές της μεγάλης συναυλίας για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. (Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης).

Κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Μελίσσια, στο ένα από τα 11 σπίτια του συλλόγου μας, παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους το όραμα των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, που όπως όλοι οι παριστάμενοι υπογράμμισαν «πρέπει να γίνει θεσμός».

Πλαισιωμένοι από χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα, οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στο “Smile Concert” «δίνουν, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ένα υπέροχο δώρο στα παιδιά μας, μια υπόσχεση ελπίδας για το αύριο, ένα μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας με αγάπη, στοργή και φροντίδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο όμορφος αν βοηθήσουμε τα παιδιά να τον ζωγραφίσουν! Όντας μητέρα δύο παιδιών, δε σταματώ ποτέ να εκπλήσσομαι από το μαγικό χάρισμα των παιδιών να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» τόνισε η Δέσποινα Βανδή, η οποία θα στήσει παράλληλα με τη συναυλία ένα χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ο.Α.Κ.Α. ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε ειδικές τιμές, συμμετέχοντας στην ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου μας.

«Τα χαμόγελα που έχει δώσει το Χαμόγελο του Παιδιού στα 16 χρόνια της δραστηριοποίησής του μεταφράζονται σε παιδιά που έγιναν έφηβοι και όνειρα που πραγματοποιήθηκαν, δηλαδή σε ένα πολύ μεγάλο έργο προσφοράς που είναι υποχρέωσή μας να ενισχύσουμε» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου.
Για το Νίνο η συναυλία αυτή αποτελεί «μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας στις δύσκολες εποχές που ζούμε, μια υπενθύμιση ότι όλοι μαζί ξεπερνάμε εμπόδια και κάνουμε θαύματα. Εύχομαι το κοινό να στηρίξει αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια όπως της αρμόζει».

Αντίστοιχα, οι Goin’ Through επεσήμαναν ότι «Παιδιά που μεγάλωσε το Χαμόγελο είναι σήμερα ενήλικες που θα ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας για να ακουστεί παντού ότι αυτός ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει κόντρα στις όποιες αρνητικές συγκυρίες, γιατί οφείλει να συνεχίσει».

Ο Κώστας Μαρτάκης δήλωσε συγκινημένος που θα τραγουδήσει για το Χαμόγελο του Παιδιού: «Πιθανότατα κανένας μας δεν έχει συναντήσει πιο απαιτητικό κοινό από τα παιδιά. Τα παιδιά αφουγκράζονται τις αγνές καρδιές. Η παρουσία μου στη συναυλία του Χαμόγελου θα είναι μία από τις πιο έντονες συναισθηματικά στιγμές της καριέρας μου αλλά και της ζωής μου».

Η Ελισάβετ Σπανού τόνισε ότι «τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή προσφοράς και αγάπης. Παρακαλούμε το κοινό να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να δώσει το παρών για τα παιδιά, για το Χαμόγελο, για το αύριο».

Ο Χρήστος Φερεντίνος, που θα παρουσιάσει τη συναυλία, αστειεύτηκε λέγοντας: «Είμαι εδώ για αυτούς που με καταλαβαίνουν, τα φιλαράκια μου δηλαδή τα παιδιά», ενώ η συμπαρουσιάστριά του Δέσποινα Καμπούρη – που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μητέρα-δήλωσε: «Ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή. Πολλά παιδιά μαζί, τα παιδιά του Χαμόγελου, τρέφουμε την πίστη ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο»!

Απόντες από τη συνέντευξη Τύπου ήταν η Ήβη Αδάμου και ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη, τους οποίους ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από την επαφή με τους δημοσιογράφους. Δηλώνουν όμως καθ’όλα έτοιμοι για το “Smile Concert”.

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...