3 Φεβ 2012

«My Baby & Me»: Η δωρεάν iPhone εφαρμογή για τις μαμάδες

Στόχο έχει να αποτελέσει σημαντικό βοηθό για τις μητέρες από την εγκυμοσύνη μέχρι τη μητρότητα. Οι λειτουργίες του και οι υπηρεσίες του είναι πραγματικά πρωτότυπες και την πρώτη βεβαρημένη από υποχρεώσεις περίοδο της μητρότητας, θα απαλλάξουν τη νέα μαμά από αρκετές έγνοιες.

Η Philips AVENT βασισμένη στην υπόσχεση της να στηρίζει τις μητέρες από το στάδιο της εγκυμοσύνης ως την παιδική χαρά, παρουσιάζει την πρώτη της δωρεάν εφαρμογή για κινητά, το “My baby and me”. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για iPhones και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών βοηθώντας τις μητέρες να ελέγχουν την ανάπτυξη του μωρού τους.


Το “My baby and me” βοηθά στην ανατροφή του μωρού, κρατώντας ημερολόγιο με στοιχεία για την ανάπτυξή του, το βάρος, τον ύπνο και τις τροφές.

Οι κυριότερες λειτουργίες του αφορούν τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά της ομαλής ανάπτυξης του βρέφους, όπως:

Τάισμα: Βοηθάει τις μητέρες να θυμούνται από ποιο στήθος θήλασαν τελευταία, πόσα γεύματα ήταν στερεά και πόσα υγρά, αν επέλεξαν μπιμπερό ή θηλασμό και την πιο πρόσφατη ώρα που έφαγε το μωρό. Οι παραπάνω πληροφορίες συγκεντρώνονται σε απλά και χρήσιμα διαγράμματα.

Αλλαγή πάνας: Με χρήσιμα διαγράμματα για την κινητικότητα του εντέρου του μωρού.

Ύπνος: Καταγράφει την ώρα που κοιμάται ένα μωρό κάθε βράδυ, βοηθώντας τη μητέρα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τις συνήθειες του ύπνου.

Βάρος και Ύψος
: Καταγράφει την σωματική ανάπτυξη ενός μωρού μέσω του βάρους και του ύψους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το “My baby and me” επίσης επιτρέπει στις μητέρες να ανεβάζουν φωτογραφίες και να παρακολουθούν τα κύρια στάδια ανάπτυξης του μωρού, συμπεριλαμβανομένης της γέννησης, της πρώτης φοράς κατανάλωσης στερεάς τροφής, το μπουσούλημα και το περπάτημα. Επίσης, χρησιμοποιώντας εικονικά αυτοκόλλητα, επιτρέπει στις μητέρες να μοιραστούν τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια μέσω του Facebook.

Η εφαρμογή είναι εμπλουτισμένη με πρακτικές συμβουλές για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μωρού. Το “My baby and me” έχει ήδη δοκιμαστεί από μητέρες οι οποίες το χαρακτήρισαν ευκολόχρηστο στις λειτουργίες του, βρίσκοντας ταυτόχρονα χρήσιμες τις πληροφορίες του.

Το “My baby and me” μπορεί να το αποκτήσει δωρεάν οποιοσδήποτε χρήστης iPhone στην αγγλική γλώσσα μέσω του App Store, ενώ από το τέλος Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμη και η ελληνική έκδοσή του.

Η Philips AVENT, ακολουθώντας την κληρονομιά της που την έχει ανακηρύξει ως την No1 μάρκα που συνιστούν οι μαμάδες, πρωτοπορεί με τη νέα εφαρμογή για κινητά προσφέροντας πλέον, πέραν από την μεγάλη γκάμα προϊόντων της, περισσότερη υποστήριξη στους γονείς και τη φροντίδα του μωρού τους.

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...