20 Μαρ 2012

"Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας"

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 18:30, τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ διοργανώνουν σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα: "ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ – EQ (συναισθηματική νοημοσύνη) – SQ (κοινωνική νοημοσύνη) – CQ (δημιουργική νοημοσύνη)". Ιδιαίτερη χαρά, μας προκαλεί το γεγονός ότι oμιλητής θα είναι ο Δρ. Γιάννης Καλογεράκης, ένας από τους πλέον ικανούς, ενδιαφέροντες και εντυπωσιακούς ομιλητές στη χώρα μας.

Ο Δρ Γιάννης Καλογεράκης γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε στην Σκωτία, ( Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. ) Έχει 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε υψηλόβαθμες διευθυντικές θέσεις, από Αγγλία, Ελλάδα, Ισραήλ, ΗΠΑ και τις πλείστες Ευρωπαϊκές χώρες. Το καταστάλαγμα αυτής του της πρακτικής εμπειρίας μαζί με τις ακαδημαϊκές του γνώσεις ήταν μια μοναδική Ανθρωποκεντρική, Εμψυχωτική & Βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση επαγγελματιών, για πρακτικά αποτελέσματα και μέγιστη εργασιακή ικανοποίηση. Ήθος - Πάθος - Συναισθηματική Νοημοσύνη, και σκηνική παρουσία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των σεμιναρίων του.

Από το 1982 εκπαιδεύει στην Σκωτία/Αγγλία, από το 1988 στην Ελλάδα και από το 1999 εκπαιδεύει και στην Κύπρο, στελέχη επιχειρήσεων, που μοιράζονται μαζί του την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και επαγγελματικών δεξιοτήτων. Έχει επίσης διδάξει σε μια πληθώρα ανωτέρων & ανωτάτων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων σε Αγγλία, Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή.

Το 2010 δημιούργησε 15 Ανθρωποκεντρικά σεμινάρια του σε DVD (www.jmkdvd.com). Σήμερα ηγείται της εταιρίας JMK Ltd – Anthropocentric Corporate Training & Development σε Ελλάδα & Κύπρο.
 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112-114, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.  ΤΗΛ: 211-5002300
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...