10 Μαΐ 2012

Το τζίνι που προστατεύει τα παιδιά σας στο διαδίκτυο

Τα sites πορνογραφικού περιεχομένου βρίσκονται μερικά click μακριά από τα παιδιά σας.

Το διαδίκτυο δεν έχει συμβούλιο λογοκρισίας, ενώ έχει εκατομμύρια ιστοσελίδες και εφαρμογές που δεν μπορούν να προστατεύσουν παιδιά και γονείς από ενήλικο/βλαπτικό περιεχόμενο.

Τα παιδιά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες σε ξένους όταν χρησιμοποιούν το chat, να δουν πορνογραφικό περιεχόμενο που δεν επιθυμούν να δουν ή να δεχτούν σεξουαλικές προτάσεις από το διαδίκτυο.

Επιπλέον, ο εθισμός στο διαδίκτυο μπορεί να αφαιρέσει χρόνο από τον ύπνο και τη μελέτη.

Πώς μπορείτε να προστατεύσετε το παιδί σας από την επικίνδυνη πλευρά του διαδικτύου;

Μπορείτε να εφαρμόσετε τα ακόλουθα 5 βήματα:


1. Ενδιαφερθείτε ενεργά για τη διαδικτυακή δραστηριότητα του παιδιού σας. Μην χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο ως μπέιμπι σίτερ! Ο στόχος σας είναι ‘Η οικογενειακή ασφάλεια στο διαδίκτυο’.

2. Τα παιδιά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι, ότι βλέπουν, ακούν ή διαβάζουν στο internet μπορεί να μην είναι αληθινό.

3. Διδάξτε στα παιδιά σας ότι δεν πρέπει ποτέ να δίνουν προσωπικές πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου για την προστασία της οικογένειάς σας.

4. Κάντε σαφές στο παιδί σας ότι οι άνθρωποι σε chat rooms είναι ΠΑΝΤΑ ξένοι, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά κάνουν chat μαζί τους, και ανεξάρτητα από το πόσο καλά νομίζουν ότι τους γνωρίζουν.

5. Εμπιστευτείτε το NetGenie Home, το πρώτο διαδικτυακό τζίνι που αυτόματα προστατεύει ενεργά τα παιδιά σας από τους διαδικτυακούς κινδύνους

Πρόκειται για ένα router που μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο. Οι γονείς ορίζουν την ηλικία των παιδιών και αυτό αποφασίζει για το περιεχόμενο που μπορούν να δουν. Ιστοσελίδες γίνονται ασφαλής για τα παιδιά, ενώ το διαδίκτυο έτσι δεν παρεμβαίνει στον ύπνο και τη μελέτη. Μπαίνει τέλος στο μεταμεσονύχτιο chat και τα παιχνίδια. Υπάρχει επιλεκτικός χρόνος πρόσβασης σε chat, e-mails και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Προγραμματίζετε το χρόνο που περνά το παιδί στο διαδίκτυο με ώρες και ημέρες

με κόστος λιγότερο από €5/μήνα

Για το NetGenie Home καλέστε στο 210 65 43 419
website http://www.netgenie-shop.gr/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...