8 Μαΐ 2012

Η ΕΛΕΠΑΠ στο GOLDEN HALL

Η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει την ετήσια φιλανθρωπική της εκδήλωση στο GOLDEN HALL και σας προσκαλεί σε μία ολοήμερη εμπειρία απόλυτης διασκέδασης. Το Σάββατο 12 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 19:00 στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου μία σειρά από δραστηριότητες θα προκαλέσουν τη δημιουργικότητα, τις αντοχές αλλά και τη φαντασία σας.

Μία πίστα skateboard και ένας τοίχος αναρρίχησης θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στο κόκκινο, ενώ οι πιο τολμηροί καλούνται να συμμετέχουν στις ειδικές Parkour διαδρομές. Χορέψτε στους ρυθμούς της ZUMBA και του Hip Hop και εκφραστείτε με το δικό σας μοναδικό τρόπο στο μεγάλο graffiti wall και στα εργαστήρια χειροτεχνίας και κοσμημάτων. Οι πιο μικροί μας φίλοι θα έχουν μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στο ειδικά διαμορφωμένο mini πάρκο δραστηριοτήτων, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουν με μοναδικά shows και να απολαύσουν μία όμορφη μέρα στον προαύλιο χώρο του Golden Hall με φίλους.

Προσκαλέστε τους φίλους σας ή την οικογένειά σας και περάστε μία άκρως δημιουργική ημέρα, συμβάλλοντας με τη συμμετοχή σας αυτή στο σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Γνωρίστε από κοντά αγαπημένες προσωπικότητες και ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιορτή αυτή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων μας αλλά και μεγάλων εταιρειών που στηρίζουν τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ και πρόκειται να μετατρέψουν την ημέρα αυτή σε ένα μεγάλο πάρτι (χορηγοί & υποστηρικτές: Eurobank, Lamda Development, Ford, Starbucks EL SABOR, Krafts Jacobs, fundastick, Meli Parties, Sound Creations, Chicco, DreamTents και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών).

Επιλέξτε το Golden Hall και προσφέρετε με 10 ευρώ μόνο (τιμή εισιτηρίου) «Βήματα Ζωής» στα Παιδιά με Αναπηρία, στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...