7 Μαΐ 2012

Lego® Festival για τους μικρούς κατασκευαστές!


Tο The Mall Athens υποδέχεται το Lego® Festival για τρίτη συνεχή χρονιά, ανοίγοντας διάπλατα τις πύλες της διασκέδασης! Από τις 3 έως και τις 20 Μαΐου το αγαπημένο εμπορικό κέντρο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν με τη νέα γενιά LEGO®, να φτιάξουν LEGO® δημιουργίες με περισσότερα από 3 εκατομμύρια τουβλάκια και να αποκτήσουν δίπλωμα κατασκευαστή LEGO® κερδίζοντας αναμνηστικά δώρα! Επιπλέον, μέσα από το διαγωνισμό που θα «τρέχει» καθημερινά στη σελίδα του The Mall Athens στο Facebook, ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα συναρπαστικό παιχνίδι LEGO®!

22 εντυπωσιακά LEGO® stages θα στηθούν σε όλους τους ορόφους του εμπορικού, προσφέροντας καθημερινά στιγμές παιχνιδιού και δημιουργίας. Εκεί θα βρίσκονται και ήρωες από αγαπημένες ταινίες, όπως Star Wars, Cars, Toy Story και πολλές άλλες, για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά. 
Ειδικά για τις μικρές επισκέπτριες του The Mall Athens, θα στηθεί το stage «LEGO® Friends», στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πανελλαδική πρεμιέρα την ταινία «LEGO® Friends», να γνωρίσουν όλες τις LEGO® Friends και να φωτογραφηθούν με τις πρωταγωνίστριες Μία και Στέφανι. 
Από το Lego® Festival δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα! Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό LEGO® θα βρίσκεται στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο για να συμπληρώσει ένα ξεχωριστό τουβλάκι για τον κάθε επισκέπτη, ενώ οι μικροί και μεγάλοι κατασκευαστές θα ανταμειφθούν επάξια με το δίπλωμα κατασκευαστή LEGO® , το οποίο θα συνοδεύεται από ένα αναμνηστικό δώρο! Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας, το The Mall Athens θα τρέχει ένα συναρπαστικό διαγωνισμό μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/TheMallAthensOfficial), δίνοντας καθημερινά την ευκαιρία σε ένα μεγάλο τυχερό να κερδίσει ένα καταπληκτικό παιχνίδι LEGO®, για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και στο σπίτι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...