14 Ιουν 2012

Summer Camp από τα Εκπαιδευτήρια Ζώη

Μια ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και φέτος διοργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά με ευθύνη και συνέπεια το Arts and Sports Camp και το Sports and Swimming Camp.

Πρόκειται για δυο αθλητικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία υλοποιούν εκπαιδευτικοί της Σχολής μας, που διακρίνονται για το ήθος και την υπευθυνότητά τους και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να ξεκουραστούν, να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν καινούριους φίλους, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις και να λειτουργούν πιο αυτόνομα, μακριά από τους γονείς τους, έτσι ώστε να αρχίσουν τη νέα χρονιά γεμάτα ζωντάνια και δύναμη.


 Arts and Sports Camp
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας και αποτελείται από δύο μέρη. Στο Α΄ μέρος (8.30΄ – 11.10΄) πραγματοποιούνται τρεις ωριαίες αθλητικές δραστηριότητες, κατά τις οποίες γίνεται εκμάθηση των τεχνικών από εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών αθλοπαιδιών. Στο Β΄ μέρος (11.10΄- 14.30΄) λειτουργεί Καλλιτεχνικό και Θεατρικό Εργαστήρι, το οποίο υλοποιείται από την καθηγήτρια Καλών Τεχνών και τη θεατρολόγο της Σχολής μας. Μετά το πέρας του Β΄ μέρους λειτουργεί μέχρι τις 16.00΄ Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης σε προαιρετική βάση.

Sports and Swimming Camp
To Α΄ μέρος του προγράμματος (8.30΄ – 11.10΄) πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας και περιλαμβάνει τρεις ωριαίες αθλητικές δραστηριότητες κάθε μέρα, κατά τις οποίες γίνεται εκμάθηση των τεχνικών από εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών αθλοπαιδιών. Στο Β΄ μέρος (11.10΄- 14.30΄) τα παιδιά αναχωρούν με σχολικά λεωφορεία για την ακτή Βουλιαγμένης. Μετά το πέρας του Β΄ μέρους λειτουργεί μέχρι τις 16.00΄ Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης σε προαιρετική βάση.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...