21 Σεπ 2012

On-line συμβουλές για τον Τραυλισμό

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων ενημέρωσης και πληροφόρισης το Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού (ΚΕΘΤ) παρέχει δωρεάν on-line εξειδικευμένες πληροφορίες και συμβουλές σε γονείς με παιδιά σχολικής ηλικίας που τραυλίζουν. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους ζουν εκτός Αθηνών και έχουν δυσκολία πρόσβασης σε εξειδικευμένο λογοθεραπευτή. 

Στόχος αυτής της υπηρεσίας δεν είναι η παροχή συμβουλών που μπορεί να αφορούν γενικά τα παιδιά που τραυλίζουν εδώ και αρκετά χρόνια αλλά η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών για το συγκεκριμένο και μοναδικό παιδί. 


Αυτός είναι και ο λόγος που για να λάβετε αυτές τις συμβουλές θα πρέπει να ακολουθήσετε βήμα-βήμα τα στάδια αυτής της υπηρεσίας και να γνωστοποιήσετε στο ΚΕΘΤ δεδομένα που αφορούν στην ανάπτυξη και στο ιατρικό ιστορικό του δικού σας παιδιού αλλά και το ιστορικό του τραυλισμού του. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, επεξεργάζονται τα δεδομένα που έχετε δώσει και λαμβάνετε γραπτές και προφορικές πληροφορίες που αφορούν στη δυσκολία του παιδιού σας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία στάδια, τα οποία περιγράφονται στη συνέχεια :

 ΣΤΑΔΙΟ 1

Αποκτήστε προσωπικό κωδικό πρόσβασης για τις on-line υπηρεσίες. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη αντίστοιχη φόρμα πατώντας εδώ και στείλτε την πατώντας ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Θα λάβετε με e-mail τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης στις on-line υπηρεσίες. Διαφορετικά τηλεφωνείστε στο 210-6916094 για να σας δοθεί κωδικός πρόσβασης τηλεφωνικά.

 ΣΤΑΔΙΟ 2

Κάνοντας χρήση του προσωπικού κωδικού πρόσβασης μπαίνετε σε μία περιοχή της ιστοσελίδας στην οποία έχετε πρόσβαση μόνον εσείς και ο θεραπευτής του ΚΕΘΤ.
Από το μενού που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας σας επιλέξτε την κατηγορία με τίτλο "το πρόγραμμά μου".
Ακολουθήστε βήμα προς βήμα τις ενέργειες που απαιτούνται από το πρόγραμμα μέχρι να ολοκληρώσετε όλα τα βήματα.
Θα ειδοποιηθούμε αυτόματα όταν θα έχετε ολοκληρώσει και το τελευταίο βήμα του προγράμματος για να περάσουμε στο στάδιο 3.

 ΣΤΑΔΙΟ 3

Μετά από εκτίμηση όλων των δεδομένων που μας δώσατε ακολουθώντας τα βήματα του σταδίου 2, θα λάβετε με e-mail έντυπο υλικό και πληροφορίες τηλεφωνικά. Στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που θα έχετε με τον θεραπευτή του ΚΕΘΤ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όσα θέματα σας απασχολούν σχετικά με τη δυσκολία του παιδιού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...