14 Σεπ 2012

Playmobil Magic 2012 στο The Mall Athens

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου το The Mall Athens μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι στα παιδικά όνειρα, φιλοξενώντας την ενέργεια “PLAYMOBIL Magic 2012”. Οι διαχρονικές φιγούρες PLAYMOBIL θα κατακλύσουν για άλλη μια φορά το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, προσφέροντας ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού και περιπέτειας σε μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια του “PLAYMOBIL Magic 2012”, στην είσοδο του The Mall Athens θα μας υποδέχεται ένας τεράστιος κόκκινος δράκος, για να ακολουθήσουν υπέροχες πριγκίπισσες, η νέα γενιά πειρατών και η διάσημη ρωμαϊκή γαλέρα. Οι μικροί φίλοι του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μέσα στο αφρικανικό καταφύγιο, τη μοντέρνα φάρμα και το κάστρο ιπποτών PLAYMOBIL, καθώς και να θαυμάσουν μία μοναδική βικτοριανή πόλη από κουκλόσπιτα PLAYMOBIL που έχουν δημιουργήσει συλλέκτες. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί στους παιδότοπους προσχολικής ηλικίας, στο τρενάκι της σειράς PLAYMOBIL 1.2.3, καθώς και παρέα με τους ήρωες επιστημονικής φαντασίας του Future Planet, E-Rangers & Darksters, για διαπλανητικές συγκρούσεις με υπερσύγχρονα κανόνια ακινητοποίησης και αμυντικά λέιζερ!

Και όσο ο παραμυθένιος κόσμος των αγαπημένων PLAYMOBIL θα ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας στο The Mall Athens, το μαγευτικό ταξίδι θα συνεχίζεται και διαδικτυακά! Καθημερινά, και καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας, ένας τυχερός θα κερδίζει ένα συναρπαστικό παιχνίδι PLAYMOBIL μέσα από το διαγωνισμό που θα «τρέξει» μέσα από τη σελίδα του The Mall Athens στο Facebook για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και στο σπίτι!

Πηγή: www.eimaimama.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...