11 Ιουλ 2013

Παιδικό ραδιόφωνο και...όχι μόνοΤο i feel kid είναι μία ελληνική ηλεκτρονική πύλη (portal) για παιδιά που περιλαμβάνει ραδιόφωνο, παιχνίδια γνώσεων, παρουσιάσεις βιβλίων και λοιπές προτάσεις και δραστηριότητες.

Εμείς τον βρήκαμε ως ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει μέσω διαδικτύου στο κινητό ή το tablet μας. Ωστόσο, το ψάξαμε λίγακι και είδαμε ότι προσφέρει πολλά παραπάνω. Κυρίως, απευθύνεται σε χρήστες iPhone και iPad, για τα οποία υπάρχουν ειδικές εφαρμογές (δωρεάν λήψη μέσω του App store). Μπορείτε όμως να τον ακούσετε και από τον desktop υπολογιστή ή το laptop σας, ακόμα και από άλλα smartphones, αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι του ifeelkid.gr, ήθελαν να προσφέρουν ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών μετά το σχολείο, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, δίχως όμως να επιβαρύνονται οικονομικά οι γονείς. Κάτι που έχουμε ακούσει συχνά από γονείς να λένε ότι αναζητούν, σπανίως όμως καταφέρνουν να βρουν.

Μέχρι και χώρο για chat διαθέτει, αν και σηκώνει κουβέντα από ποια ηλικία και μετά πρέπει να επιτρέπουμε στα παιδιά να συνομιλούν μέσω υπολογιστή. Μπορεί ωστόσο να χρησιμεύσει για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ γονέων. Γενικά, οι γονείς θα βρουν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα, οπότε θα περάσει και η δική τους ώρα ευχάριστα.

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...