10 Ιαν 2012

Σεμινάρια στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής (ΕΕΑΣΠ), οργανώνει για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2012, σεμινάρια και διαλέξεις για παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και Μαθησιακές Δυσκολίες.

Εκδηλώσεις Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2012

14 και 15 Ιανουαρίου: Διάλεξη για Ομαδικά προγράμματα και Σχολές Γονέων στην Αλεξανδρούπολη υπό την Αιγίδα του Συλλόγου Φίλων και Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

26-27-28 Ιανουαρίου: Διάλεξη και Σχολές Γονέων στην Χίο, αναφορικά με: Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές-επισκόπηση διάγνωσης και παρέμβασης- Αυτισμός και Καθημερινότητα. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στις 4/2/2012: Θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός το Ετήσιο Σεμινάριο της ΕΕΑΣΠ, όπου στα πλαίσια της Διάλεξης Αυτισμός και Καθημερινότητα, θα αναλύσουμε θέματα λειτουργικότητας και παρέμβασης, βάση καθημερινού προγράμματος και οδηγιών που αρχίζουν από το γραφείο των θεραπευτών και πρέπει να εφαρμόζονται και να γενικεύονται στο σπίτι.

• Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά στοιχεία και τελικές ανακοινώσεις αναφορικά με την εκδήλωση όπως και στην ιστοσελίδα www.paidiatriki.org όπου θα υπάρχει και φόρμα συμμετοχής.

Η συμμετοχή για τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ θα είναι Δωρεάν ενώ για τους εξωτερικούς συμμετέχοντες η συμμετοχή θα είναι στα 20 ευρώ. Απευθύνεται σε γονείς και ειδικούς εξίσου και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν Σεμινάρια Εκπαίδευσης στα θέματα Μαθησιακών Δυσκολιών και Διάγνωσης και Παρέμβασης, Αναπτυξιακών Οροσήμων αλλά και συνέχιση των επιπέδων της Μεθόδου Παρέμβασης Καίριων Δεξιοτήτων Pivotal Response Training PRT - University California of Santa Barbara - με πιθανή επανάληψη και του Επιπέδου Ι αλλά και συνέχιση στο Επίπεδο ΙΙ γι αυτούς που έχουν παρακολουθήσει το πρώτο επίπεδο.

Περισσότερες Πληροφορίες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...