8 Φεβ 2012

Εκδήλωση: Δουλεύοντας με παιδιά με δυσκολίες

O τομέας παιδαγωγικών σπουδών του Mediterranean College διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ‘Δουλεύοντας με παιδιά με δυσκολίες, στο λόγο, στη μάθηση και στη διαχείριση συναισθημάτων’.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ειδικών εκπαιδευτικών εργαλείων, και θα αναλυθεί ο ρόλος τους στη μαθησιακή διαδικασία, από τις εισηγήτριες:

Μαρία Ράλλη, Απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στον τομέα των Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (Δυσλεξία) στο Brunel UnIversity U.K.

Μαριάννα Πρίφτη, Απόφοιτος του πανεπιστημίου της Σόφιας-ΑΓ. Κλίμεντ Όχριντσκι-της Σχολής Προσχολικής και Στοιχειώδους Παιδαγωγικής με τίτλο: Λογοπεδική-Ειδική Παιδαγωγική με ειδίκευση στις Επικοινωνιακές Διαταραχές της Ανάπτυξης.

Γεωργία Κιζιρίδου, Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στην Εξελικτική-Σχολική Ψυχολογία του Α.Π.Θ.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εξειδικευμένων επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο τομέας Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών και των αποφοίτων του, και την παροχή διά βίου μάθησης στους επαγγελματίες του κλάδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 2310287779, Εmail: mpoulouktsi@medcollege.edu.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...